Wisgerhof: Ik ben bijzonder tevreden

Wisgerhof: "Ik ben bijzonder tevreden"

19-09-2008 01:45

"Er had meer ingezeten en het had eigenlijk 2-0 of 3-0 moeten worden", vindt Wisgerhof, die zelf foutloos speelde. "We hebben hoogstens één tot anderhalve kans weggegeven. Daarbuiten hebben we het achterin goed dichtgehouden."

De mandekker kreeg twintig minuten voor tijd zelf ook nog een grote kans op de 2-0, maar zijn kopbal uit een voorzet van Youssef El-Akchaoui vloog naast. "Ik schrok ervan hoe vrij ik stond, maar ik kreeg de bal niet goed op het hoofd. Hij kwam nog vrij lastig. Maar met iets meer precisie hadden we vandaag inderdaad met een ruimere stand gewonnen."

Ondanks wangedrag van de supporters van Dinamo en het keiharde spel van de Roemenen zelf liet NEC zich niet van de wijs brengen. Wisgerhof: "De trainer hamert hier ook op en legt boetes in het vooruitzicht. We zijn hier uitstekend mee omgegaan. We moeten nu genieten van deze uitslag."

De captain denkt dat Dinamo zich al rijk rekende toen het NEC lootte.  "Ze hebben ons misschien onderschat. Als je ziet hoe ze ons vooraf benaderden. Ze zagen ons als een kleine Nederlandse club en zouden wel even van ons winnen. Maar we laten tegenwoordig het kaas niet meer zo makkelijk van het brood eten."