Fellinga: Ik leef momenteel in een roes

Fellinga: "Ik leef momenteel in een roes"

Gepubliceerd: vrijdag 19 september 2008 om 23:09vr 19-09-2008 om 23:09

De 22-jarige verdediger maakte dit seizoen de overstap van BV Veendam naar sc Heerenveen. Fellinga was enorm verrast over zijn kans in het eerste elftal van de club uit Friesland.

De international hoorde pas twee uur voor aanvang van de wedstrijd dat hij zou gaan spelen in de Europa Cup. "Op die manier houd je iedereen scherp. Voor mij was het ook wel lekker. Ik had geen tijd om nerveus te worden", aldus Fellinga op de officiële website van sc Heerenveen.

De druk was niet groot voor de verdediger. "De wedstrijd tegen Setubal is te vergelijken met het spelen van een A-interland. Er moet gezonde spanning zijn, dan presteer ik beter. Bovendien ben ik goed opgevangen door de andere spelers en trainers. Ik moest rustig beginnen, geen gekke dingen doen en proberen in de wedstrijd te groeien."

Gezien de goede prestatie is het de verwachting dat de verdediger ook zijn opwachting mag maken tegen NEC. "Ik verwacht niets. Ik hoop zondag weer bij de selectie te zitten, dat zou al mooi zijn. Ik leef momenteel in een roes. Twee dagen voor de wedstrijd had ik er echt niet op gerekend dat ik mijn Europees debuut zou maken. Het enige wat ik nu kan doen is fit blijven en mijn best doen."

Lees meer over:SC Heerenveen

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws