Oosterveer: Ajax praat niet met Huntelaar

Oosterveer: "Ajax praat niet met Huntelaar"

Gepubliceerd: dinsdag 21 oktober 2008 om 01:01di 21-10-2008 om 01:01

De zaakwaarnemer van Huntelaar was volledig verrast door de uitspraken van Van der Aat en ontkent in alle toonaarden dat er een gesprek gepland staat. In de zomer liepen onderhandelingen nog stuk omdat Huntelaar alleen wilde verlengen wanneer er een gelimiteerde transfersom van zeventien miljoen euro in zijn contract zou worden opgenomen.

Ajax was echter geenszins van plan akkoord te gaan met die eis. Van der Aat een week geleden tegenover VI: "Dat was voor ons onbespreekbaar, omdat we Klaas-Jan in dat geval de volgende dag kwijt waren geweest aan een andere club."

Van der Aat wist echter ook te vertellen dat er nieuwe onderhandelingen gepland stonden, tot verbazing van Oosterveer. De zaakwaarnemer baalt bovendien van de uitlatingen van de directeur over de eisen van Huntelaar. "Daar reageer ik niet op. Ik kan wél zeggen dat er geen gesprek met Ajax in onze agenda staat. Nu niet en de komende weken ook niet."

Huntelaar is met slechts twee doelpunten in de Eredivisie bezig aan een teleurstellend seizoen. De international hoopte afgelopen zomer de overstap te maken naar een internationale topclub, maar Ajax wilde daar niet aan meewerken. Op de slotdag van de transfermarkt werd er zelfs nog een bod van veertig miljoen euro afgewezen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws