Van der Vijver: Een lastige avond voor Rijnsburgse Boys

Van der Vijver: "Een lastige avond voor Rijnsburgse Boys"

Gepubliceerd: maandag 10 november 2008 om 21:05ma 10-11-2008 om 21:05

De 24-jarige middenvelder maakt al meerdere jaren deel uit van de A-selectie bij Rijnsburgse Boys. De speler bezet met zijn team momenteel de eerste plaats in de Hoofdklasse A van het zaterdagamateurvoetbal. Rijnsburgse
Boys heeft momenteel een voorsprong van zeven punten op de nummer twee in de competitie Quick Boys.

De middenvelder voorziet moeilijkheiden voor de koploper in de Hoofdklasse A. "Het wordt een lastige avond voor ons. We zullen moeten proberen zo lang mogelijk de nul vast te houden", aldus de Van der Vijver tegenover VoetbalPrimeur.

Rijnsburgse Boys wist in de voorgaande bekerronde af te rekenen met RBC Roosendaal. "Ik was zelf geblesseerd en heb deze wedstrijd dus niet mee kunnen spelen. Ik heb wel zitten genieten van het duel op de tribune."

Van der Vijver heeft de ambitie om de komende jaren te blijven presteren met zijn huidige vereniging. "We missen nog steeds de supercup en de algehele amateurtitel. Die zou ik graag willen halen. En als de Topklasse er komt zou dat naturlijk ook weer een stapje hoger zijn. Dan krijg je nog mooiere wedstrijden en gaat het niveau nog verder omhoog. Ik zou dan graag nog een aantal jaren in de Topklasse spelen.

De komende wedstrijd is het gesprek van de dag in Rijnsburg en omstreken. "Het leeft enorm. Er gaan weer een hoop supporters mee naar Nijmegen. We verwachten er ongeveer 750. Het zal dan ook een mooie happening worden voor die supporters en ze zullen wel genieten denk ik. Ik hoop daar mijn steentje aan te kunnen bijdragen."Foto afkomstig van Rijnsburgse Boys, met toestemming geplaatst.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws