Verbeek: Eenvoudig zal het niet worden

Verbeek: "Eenvoudig zal het niet worden"

25-11-2008 22:54

Feyenoord verloor de eerdere wedstrijden tegen Nancy en Spartak Moskou waardoor een overwinning zeer welkom is in Rotterdam. Roy Makaay keert terug in het stadion waar hij in het verleden grote successen wist te boeken met Deportivo.

De oefenmeester van Feyenoord is zich zeer bewust van het belang van de komende confrontatie."Bij winst maken we nog een goede kans op de volgende ronde. Maar eenvoudig zal dat niet worden, Deportivo is zoals alle Spaanse ploegen van een hoog niveau", aldus Verbeek tegenover AD/Sportwereld.

Winst op Deportivo en later tegen Lech Poznan moet voldoende zijn voor plaatsing. "Zes punten uit de laatste groepsduels is genoeg, daar ben ik van overtuigd. Bij verlies tegen Deportivo is er weliswaar nog een theoretische kans, maar die is te verwaarlozen. Dan moeten er wel heel rare dingen gebeuren."

De Guzman vertrok met de A-selectie naar Spanje. Hij zal echter niet in actie komen tegen de ploeg van zijn broer. "Hij zal de laatste training deels meedoen, maar speelklaar is hij zeker niet. Omdat het voor Jonathan persoonlijk een bijzondere ontmoeting is gaat hij mee."