Molhoek wil desnoods met 86 spuiten spelen tegen NAC

Molhoek wil desnoods met 86 spuiten spelen tegen NAC

Gepubliceerd: vrijdag 19 december 2008 om 10:18vr 19-12-2008 om 10:18

De middenvelder kwam het voorgaande seizoen op huurbasis uit voor de club uit Breda. De ploeg die destijds onder leiding stond van trainer Ernie Brandts baarde opzien door de goede resultaten.

De band tussen NAC en de huidige speler van Vitesse is nog altijd nadrukkelijk aanwezig. "Ik volg NAC nog op de voet, ik heb er nog met veel jongens contact. Maar voor ons telt er maar één ding: winnen", aldus Molhoek tegenover BN/De Stem.

Dat de middenvelder aan de aftrap verschijnt is voor hem geen vraag. Dit ondanks een hamstringblessure die hij opliep in de wedstrijd tegen PSV. "Al moeten er 86 spuiten in. De pijn valt reuze mee. Bovendien duurt het nog even voordat de wedstrijd gespeeld wordt. Het is voor mij een apart duel. Ik wil er bij zijn."

Molhoek staat nog altijd achter zijn keuze voor Vitesse ondanks de tegenvallende resultaten. "In arnhem is meer sprake van een werkklimaat. Bij NAC waren we echt vrienden van elkaar. Dat maak je nergens meer mee. Al is het zeker niet zo dat we het licht in elkaars ogen niet zouden gunnen bij Vitesse."

 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws