Powel: Wetzel heeft de doorslag gegeven

Powel: "Wetzel heeft de doorslag gegeven"

Gepubliceerd: donderdag 25 december 2008 om 09:48do 25-12-2008 om 09:48

Powel had de keuze uit meerdere clubs, maar koos voor ADO Den Haag. En dat deed hij met een reden. "De club was de eerste en had afgelopen zomer ook al serieuze interesse. ADO heeft natuurlijk een geweldige historie, reputatie, stadion en achterban. Bovendien had de trainer een goed verhaal."

Dat goede verhaal van trainer Wetzel trok Powel over de streep om naar Den Haag te trekken. "ADO Den Haag is de weg naar boven ingeslagen. De club wil stappen maken. Nu handhaven, volgend jaar weer een paar plekken hoger eindigen. Er sprak veel vertrouwen uit zijn woorden, ook naar mij toe. Ik wil graag deel uit maken van die ambitie. Het gesprek met Wetzel heeft de doorslag gegeven."

Hoeveel doelpunten Powel gaat maken is volgens de spits niet echt van belang. "Het belangrijkste is: zijn ze van waarde. Je kunt er acht maken en degraderen, maar ook vier heel belangrijke doelpunten maken waardoor ADO Den Haag erin blijft. Uiteraard kies je dan voor het laatste. Maar het belangrijkste is ADO. Met die club wil ik omhoog", aldus Powel tegenover het AD/Haagsche Courant.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws