Godee: Mijn seizoen is al geslaagd

Godee: "Mijn seizoen is al geslaagd"

25-12-2008 09:53

"Vorig seizoen speelde ik nog in de A1 van Sparta. Ik dacht toen dat ik bij Jong Sparta kon komen, daar twee jaar zou spelen en dan hopelijk kon doorstromen naar het eerste. Maar ik heb Jong Sparta overgeslagen", zegt de negentienjarige aanvaller tevreden tegenover Voetbal Magazine. "In de voorbereiding zat ik bij de selectie en kreeg ik de kans om te laten zien wat ik kon. Het liep lekker en de trainer was tevreden."

Godee hoopt dat hij zijn stek bij de eerste selectie nu vast kan houden. "Ik had er geen rekening mee gehouden dat ik zo snel bij het eerste zou komen. Het is nu aan mij om te bewijzen dat ik het niveau aankan. In de eerste acht wedstrijden scoorde ik drie keer, dat is een mooi gemiddelde als je net kom kijken en geen hele wedstrijden speelt."

De aanvaller, die tot nu toe één keer doel trof in een Eredivisieduel, heeft zijn doelstellingen voor de rest van de huidige voetbaljaargang al enigszins aangepast, want zijn seizoen was eigenlijk al goed. "Het is al geslaagd, maar ik pas wel mijn doelstellingen aan. Ik hoop na de winterstop een basisplaats af te dwingen en als dat niet lukt, om zoveel mogelijk in te vallen."