'Van Stee bezig aan eerste en laatste seizoen'

'Van Stee bezig aan eerste en laatste seizoen'

Gepubliceerd: woensdag 31 december 2008 om 12:05wo 31-12-2008 om 12:05

Het contract van Van Stee loopt aan het einde van het seizoen af. Ondanks dat de trainer de verbintenis met een jaar kan verlengen, heeft hij intern al aangegeven dat hij na afloop van dit seizoen afscheid zal nemen.

Met name het vertrek van technisch directeur Han Berger - de man die Van Stee binnenhaalde - heeft hem aan het denken gezet. "Ik bertreur zijn vertrek nog steeds, omdat ik perfect heb samengewerkt met Han", zegt de oefenmeester.

"Ik wilde zien wie de opvolger van Han zou worden en of ik met die persoon kon werken. Nu Han weg is, is Leen Looyen zijn opvolger geworden. Hij is net begonnen, dus over de samenwerking kan ik nog niets zeggen."

Over zijn vertrek houdt hij nog een slag om de arm. "Voor mij is het belangrijk dat we ons met De Graafschap handhaven in de Eredivisie. Dát is de doelstelling. Het maakt de club ook niet uit op welke manier, maar ik wil op het hoogste niveau blijven zonder play-offs te hoeven spelen."

"Het kan nog steeds", vervolgt Van Stee in het weekblad. "Al vind ik wel dat we meer punten moeten hebben. In veel gevallen kregen we wel de complimenten, maar vergaten we onszelf te belonen. We scoren te weinig en dat gaat vreten aan een ploeg. Maar ons spel geeft mij voldoende houvast, dat ik denk dat we het kunnen gaan redden. Pas daarna ga ik nadenken over mijn eigen toekomst", besluit hij.

Lees meer over:De Graafschap

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws