Bos moet de redder van Vitesse worden

Bos moet de redder van Vitesse worden

03-01-2009 09:25

Technisch directeur Marc van Hintum bevestigt dat Vitesse in gesprek is met Bos, die al sinds 2005 werkzaam is als hoofdtrainer van FC Den Bosch. "Dat klopt, maar veel meer kan ik er nu nog niet over zeggen. Ik hoop dat we op korte termijn tot een akkoord komen", aldus Van Hintum tegenover De Gelderlander.

Bos is in Arnhem een clubicoon, waar sommigen hem zelfs zien als Mister Vitesse. In zijn actieve loopbaan speelde Bos vijftien seizoenen voor Vitesse, waar hij ook nog als assistent-trainer actief was. In zijn contract bij de Jupiler League-club staat een clausule die hem ten alle tijden de mogelijkheid geeft over te stappen naar zijn oude liefde.

De Arnhemmers bleven tot nu toe op de vlakte over de opvolging van Westerhof. De club hoopte dat de nieuwe trainer mee zou kunnen op trainingskamp. Nu bekend is wie de hoofdkandidaat is, en hij een clausule in zijn contract heeft bij zijn werkgever, lijkt niets zijn komst meer in de weg te staan. Of Bos het trainingskamp dan echter haalt is maar de vraag, aangezien de laagvlieger uit de Eredivisie zondag al vertrekt.