Beckham blij met debuut in Milan-shirt

Beckham blij met debuut in Milan-shirt

06-01-2009 21:39

"Ik ben erg blij met mijn debuut bij Milan", zegt Beckham, die in de rust werd gewisseld, op de website van de Rossoneri. "De wedstrijd ging goed en ik ben tevreden over mijn prestatie. Ik ben nu wel moe, maar dat is logisch. Ik ben pas een paar dagen aan het trainen."

Beckham vormde met Andrea Pirlo en Massimo Ambrosini een driemansmiddenveld. "We werkten uitstekend samen. Het is heerlijk om met zulke goede spelers samen te spelen. Veel dingen gaan dan vanzelf", aldus de international.

Ook trainer Carlo Ancelotti was te spreken over zijn aanwinst. "Hij deed wat van hem gevraagd werd", aldus de coach. "Zijn spel was niet spectaculair, maar dat kun je ook niet verwachten van een speler die pas zo kort aan het trainen is."

Zondag staat het eerste competitieduel na de winterstop op het programma. In het Stadio Olimpico staat de kraker tegen AS Roma op het programma. "Ik heb veel zin in die wedstrijd. Ik weet nog niet of ik speel, maar ik ben er in ieder geval helemaal klaar voor", besluit Beckham.