Jans: 'Pedersen heeft nog wat tijd nodig'

Jans: 'Pedersen heeft nog wat tijd nodig'

Gepubliceerd: woensdag 7 januari 2009 om 10:50wo 07-01-2009 om 10:50

Brian van Loo en Evgeniy Levchenko hebben de hele training van de Groningers meegedaan. Petter Andersson, Oluwafemi Ajilore en Sepp de Roover gingen vroegtijdig naar de kant, maar volgens Jans is er geen reden tot paniek. "Ze zijn uit voorzorg naar de kant gegaan. Niemand had last", zo zegt hij tegenover het Dagblad van het Noorden.

Ook kersverse aanwinst Nicklas Pedersen ging vroegtijdig naar de kant. De nieuweling trainde de afgelopen vier weken ook al niet vanwege knieklachten, maar ook over Pederson hoeft volgens Jans niemand zich zorgen te maken. "Hij heeft nog tijd nodig, is conditioneel nog niet in orde."

Op de website van de Groningers geeft Pedersen zelf ook aan dat hij nog niet volledig fit is. "De keuring ging goed, al heb ik nog last van mijn knie. De laatste weken bij FC Nordsjaelland heb ik eigenlijk alleen wedstrijden gespeeld en nauwelijks getraind. Ik heb nu wel wat rust gehad, maar het is nog niet honderd procent."

De Deense aanwinst, die de rest van het seizoen met rugnummer veertien gaat spelen, heeft last van irritatie aan de buitenkant van de knie. Al te veel zorgen maakt hij zich echter niet. "We moeten er verstandig mee omgaan, het komt goed."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws