Hoeneß steekt Van Bommel hart onder de riem

Hoeneß steekt Van Bommel hart onder de riem

07-01-2009 11:45

De Duitse landskampioen deed Van Bommel al een nieuwe, éénjarige aanbieding, maar daar lijkt de Nederlander niet akkoord mee te gaan. Van Bommel (31) wil zich graag voor langere tijd aan de Duitse club verbinden. "Bayern heeft een aanbieding gedaan, nu is het aan mij om hierover te beslissen", zegt Van Bommel op de officiële site van Der Rekordmeister.

"Ik heb het naar mijn zin bij Bayern en ik wil mijn verblijf graag verlengen, maar niet onder alle omstandigheden. Bayern heeft een éénjarige aanbieding gedaan, ik wil graag langer bij de club blijven", zo liet de international eerder al weten.

Als het aan directeur Uli Hoeneß ligt hoeft Van Bommel echter niet al te zwaar te tillen aan de éénjarige aanbieding. De bestuurder geeft aan dat, wanneer Van Bommel goed functioneert, het contract de komende jaren telkens verlengd kan worden. "Persoonlijk denk ik dat we het contract van Mark jaarlijks kunnen verlengen. Eén, twee, drie, vier of misschien wel vijf jaar lang."

"Mark weet precies wat hij aan Bayern heeft en ik ben er van overtuigd dat het hem moeilijk valt de aanbieding niet direct te kunnen of willen accepteren. Misschien dat hij daarom een beetje uit z'n hum is. Maar ik ben van mening dat Mark uiteindelijk gewoon zijn handtekening onder de aanbieding van Bayern zet."