Redknapp wil Gomes in Londen houden

Redknapp wil Gomes in Londen houden

11-01-2009 12:39

Gomes maakte afgelopen zomer de overstap van PSV naar Tottenham, maar kon de hoge verwachtingen aanvankelijk niet waarmaken. De laatste weken ziet het publiek op White Hart Lane echter steeds vaker het grote talent van de sluitpost. Ook de nieuwe manager Harry Redknapp, die Juande Ramos onlangs opvolgde, ziet het zitten in de Zuid-Amerikaan.

"Heurelho heeft de laatste maanden laten zien over een geweldig karakter te beschikken", zegt Redknapp in The Sunday Times. "Hij heeft best wat voor zijn kiezen gekregen. Er waren twee blessures en de fysiotherapeuten zeiden tegen mij dat Gomes niet moest spelen, maar hij bleef in de goal staan. Daardoor kon hij wennen aan het Engelse voetbal en zich verbeteren."

Door zijn goede spel van de laatste weken lijkt een transfer van Gomes van de baan. "Ik zou hem morgen zo kunnen verkopen", weet Redknapp. "Er is een andere club die veel geld voor hem wil betalen. Maar hij doet het de laatste tijd erg goed en maakt steeds meer indruk. Ik wil hem hier houden. Het is een goede jongen met karakter."