Takak aast op terugkeer in Eredivisie

Takak aast op terugkeer in Eredivisie

13-01-2009 15:04

Momenteel traint de oud-PSV-speler mee met de selectie van Willem II. Hoewel trainer Andries Jonker het wel ziet zitten in Takak, is het nog onzeker of hij ook daadwerkelijk kan aansluiten bij de Tilburgers. Daarvoor zal eerst een middenvelder moeten vertrekken bij de eredivisionist.

Takak, die in het verleden naast de Eindhovenaren ook uitkwam voor FC Zwolle, RKC Waalwijk, NEC en Vitesse, zit sinds afgelopen zomer zonder club nadat de Arnhemmers op het laatste moment besloten niet in zee te gaan met de middenvelder. Opmerkelijk, waar Takak heeft laten zien heel wat in huis te hebben.

Zelf snapt de voetballer ook niet hoe het toch kan dat hij na één jaar vaak alweer op zoek kan naar een nieuwe club. "Hoe dat kan, weet ik ook niet. Het kwam in elk geval nóóit doordat de trainer niet tevreden over mij was, maar altijd door zakelijke beslommeringen. Daardoor is volgens mij een verkeerd beeld van mij ontstaan", zegt Takak in gesprek met Sportweek.

"Vorig jaar heb ik nog wel met veel trainers gesproken, die mij graag wilden hebben. Maar doordat niet iedereen binnen hun club het in mij zag zitten, heeft het niet tot een contract geleid. Ik hoop nu maar zo snel mogelijk alsnog een club te vinden, want ik sta echt te popelen om opnieuw een goede comeback te maken."