AZ-preses laat Didulica niet vertrekken

AZ-preses laat Didulica niet vertrekken

13-01-2009 15:59

"Ik heb voorzitter Dirk Scheringa vóór de winterstop gevraagd of ik weg mocht, maar volgens hem ben ik erg belangrijk voor de groep en hij wil me niet laten gaan. Einde discussie. Ik ben wel blij dat hij eerlijk was. Hij gaf me geen valse hoop, vertelde tenminste de waarheid", reageert Didulica in het weekblad.

Didulica moet zich in Alkmaar schikken in een reserverol achter de Argentijn Sergio Romero. Een teleurstelling voor de 31-jarige doelman, die deze zomer nog rekende op een basisplek bij de Alkmaarders. Trainer Louis van Gaal besloot echter anders.

Terwijl technisch directeur Marcel Brands Didulica eerder nog vertelde dat hij mocht vertrekken bij de Alkmaarse koploper van de Eredivisie, zijn de woorden van de bestuurder nu teruggedraaid door de voorzitter van AZ. "Ik ben niet teleurgesteld in mensen, wel in hun woorden. I'm sick of people feeding me bullshit. Dat is het afgelopen half jaar gebeurd."

Nu een vertrek in de winterse transferperiode uitgesloten is, richt Didulica zich op komende zomer. "Alleen wordt het er niet makkelijk op om weg te komen als ik niet speel. Ik zit in een moeilijke situatie. M'n carrière ontglipt me. Het is erg moeilijk om gemotiveerd te blijven. Ik heb elke Rocky-dvd gezien, maar toch lukt dat niet altijd."