Feyenoord heeft Koevermans binnen

Feyenoord heeft Koevermans binnen

16-01-2009 13:07

Momenteel is Koevermans in dienst bij het sportmerk O'Neill, waar hij commercieel directeur van de regio's Centraal en Oost-Europa is. Algemeen directeur Eric Gudde toont zich tevreden met de komst van de nieuwe beleidsman. "Mark is absoluut de juiste kandidaat voor deze positie", zegt Gudde op de clubsite.

"Hij is zakelijk zeer succesvol bij O?Neill, is een voormalige topsporter met veel elan en een groot netwerk. Bovendien, en dat is mooi meegenomen, is Mark al zijn leven lang Feyenoord-supporter en heeft hij aangegeven dat dit voor hem een droomkans is. Dat verzekert ons ervan dat hij alles uit de kast gaat halen om van deze functie een succes te maken."

Zelf spreekt Koevermans over het uitkomen van een jongensdroom. "Ik kom al vanaf mijn vijfde als supporter in het stadion, heb een ingelijst kaartje van de finale in 2002 op kantoor hangen en kijk er naar uit nu echt deel uit te gaan maken van de club Feyenoord. De combinatie van mijn absolute liefde voor de club én Rotterdam en het werk dat ik de laatste elf jaar bij O?Neill heb gedaan, zorgen er voor dat deze functie heel goed bij mij past."

"Ik weet hoe het is om te leven als topsporter, heb een netwerk opgebouwd en kan ook de vertaalslag maken van topsport naar potentiële partners en sponsoren. Ik kijk ook enorm uit naar de spannende dingen die hier staan te gebeuren met het nieuwe stadion. Ik weet dat het niet makkelijk wordt, maar ik hoop het Rotterdamse bedrijfsleven massaal achter de club te krijgen. Dat is een grote uitdaging, maar daar houd ik wel van", aldus de veertigjarige Koevermans.