Kuyt en Liverpool zinnen op wraak

Kuyt en Liverpool zinnen op wraak

Gepubliceerd: dinsdag 20 januari 2009 om 12:29di 20-01-2009 om 12:29

Het gelijke spel tegen de blauwen was een ferme tik in het gezicht van The Reds, die daardoor toe moeten zien hoe Manchester United op gelijke hoogte komt aan kop van de Premier League. De rivalen verzamelden beiden tot op heden 47 punten. Man Utd had daar echter één duel minder voor nodig.

Alhoewel ook Kuyt zich realiseert dat er nog een lange weg te gaan is voordat de competitie zijn apotheose beleeft, hakte het gelijke spel tegen Everton er toch flink in. Voor het FA Cup-treffen van zondag heeft de Nederlander dan ook maar één doel: wraak.

"We zijn zeer teleurgesteld", reageert Kuyt na afloop van het duel met Everton op de officiële website van Liverpool. "We hadden de wedstrijd onder controle, kregen een aantal goede kansen en scoorden een prachtige goal. Dan is het zeer frustrerend wanneer je niet wint. Ik denk dat dat verdiend was geweest."

De oud-Feyenoorder is na het achtste gelijkspel van het seizoen in elk geval niet van plan op te geven. "We moeten door en vooruitkijken. Er is nog een lange, lange weg te gaan en er zijn nog veel wedstrijden te spelen. We wilden graag van Everton winnen. Het is nu aan ons om zondag de boel recht te zetten. We zullen leren van de fouten die we maakten in het duel van dinsdag."

Lees meer over:Dirk Kuyt

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws