Kaká: Dertig seconden over City nagedacht

Kaká: "Dertig seconden over City nagedacht"

20-01-2009 12:49

Ere-voorzitter Silvio Berlusconi kon zijn geluk niet op na het besluit van Kaká. "Hij is niet alleen een groot kampioen maar ook een groot mens", jubelde Berlusconi in het televisieprogramma Sky Italia. "Hij heeft het aanbod van Manchester City afgewezen en daarmee bewezen dat geld niet alles is, dat hij liever wil blijven bij Milan, uit liefde voor het shirt en voor zijn ploeggenoten. Hij voelt zich Rossonero."

De hoofdpersoon zelf richt zich weer volledig op een glansrijke toekomst bij AC Milan. "Alle berichten die ik ontving, adviseerden me dat ik moest kiezen met mijn hart en dat heb ik uiteindelijk ook gedaan. Voor mij had het niets met geld te maken. Ik ben altijd tevreden geweest met Milan. Nu wil ik gewoon kalm blijven en winnen", aldus Kaká.

De steunbetuigingen van de Milanese achterban hebben de Braziliaan doen overtuigen van een langer verblijf in San Siro. Supporters zongen hem zaterdag tijdens de competitiewedstrijd tegen Fiorentina negentig minuten lang toe.

"Zaterdag was buitengewoon", zegt Kaká. "Alle fans riepen mijn naam. Milan is mijn thuis. Ik heb er slechts dertig seconden over gedacht naar Manchester City te gaan."