Salcido zoekt bewust de publiciteit op

"Salcido zoekt bewust de publiciteit op"

Gepubliceerd: woensdag 21 januari 2009 om 13:45wo 21-01-2009 om 13:45

Stevens zou sowieso niet goed kunnen omgaan met de uit Zuid-Amerika afkomstige PSV'ers. "Dat lees en hoor ik ook vaak, maar het is onzin", weerkaatst de trainer. "Als hier één ding níét aan de hand is, dan is het wel een strijd tussen spelers en trainers."

"Carlos Salcido is een ander verhaal. Vorig seizoen zag hij een transfer naar Valencia afketsen en sindsdien speelt hij het zo. Salcido heeft vanaf dag één tegen mij gezegd dat hij niet tevreden is en dat hij weg wil. Om dat doel te bereiken heeft hij bewust de publiciteit gezocht."

Trainer en verdediger botsten al eerder dit seizoen met elkaar. Salcido vond een vertrek vanwege de houding van Stevens onvermijdelijk, maar voorlopig lijkt een transfer nog niet aan de orde.

"Misschien had ik achteraf soms wat minder fel moeten reageren in de media", zo gaat Stevens op de eerdere situatie in. "Ik probeer de club op een waardige manier te vertegenwoordigen, maar ik kan er heel slecht tegen als mensen niet eerlijk zijn. Dan negeer ik ze, of reageer ik nors. Dat is niet altijd verstandig. En misschien had ik op sommige momenten wat meer vastigheid kunnen geven aan mijn elftal", aldus de Limburgse oefenmeester.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws