Debuut Rommedahl voldoet aan verlangens Been

Debuut Rommedahl voldoet aan verlangens Been

Gepubliceerd: donderdag 22 januari 2009 om 10:15do 22-01-2009 om 10:15

De Deense rechteraanvaller werd afgelopen week op huurbasis overgenomen van Ajax. Ondanks het feit dat hij maar éénmaal met de selectie van NEC meetrainde drukte de rappe aanvaller direct zijn stempel op zijn eerste duel in het shirt van NEC.

"Het was plezierig weer een wedstrijd te mogen spelen die weer ergens om ging", keek Rommedahl na afloop tevreden terug op zijn debuut in gesprek met Omroep Gelderland. "Ik was voor rust vooral plezier aan het maken. Ik voelde me gewoon lekker in mijn vel. Hopelijk was het te zien dat ik er plezier in had."

Ook trainer Mario Been was tevreden met het debuut van zijn nieuwe speler. "Hij maakt diepte zonder bal. Dat hebben Bouaouzan en Ntibazonkiza minder. Als je ziet hoe gevaarlijk Dennis voor rust is. Hij kan heel belangrijk worden voor NEC."

Met het aantrekken van de Deen is NEC nog niet uitgewinkeld als het aan de coach ligt. Graag ziet Been ook nog een verdediger naar Nijmegen komen om het verlies van Peter Wisgerhof, hij vertrok naar FC Twente, op te vangen.

"Het liefst één die ook rechtsback kan spelen. Maar jongens die wij hier zo in kunnen zetten, zijn er niet veel. We hebben nog een paar weken. We zullen geen gekke dingen doen", weet Been.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws