Aissati: Heerlijk om het gras weer te ruiken

Aissati: "Heerlijk om het gras weer te ruiken"

Gepubliceerd: donderdag 22 januari 2009 om 17:10do 22-01-2009 om 17:10

Aissati, hersteld van een knieoperatie, mocht donderdag eindelijk weer eens op het veld aan het werk. De jongeling revalideerde de afgelopen maanden vooral in het krachthonk van Ajax op De Toekomst. "Dat vind ik echt helemaal niets", geeft Aissati toe op de officiële site van Ajax. "Daarom ben ik ook zo ontzettend blij dat ik vandaag weer buiten heb getraind."

Vooral het conditionele aspect zal de komende tijd centraal staan voor de Marokkaan. De donderdagtraining stond dan ook in het teken van veel loopwerk. "Dat was inderdaad flink afzien. Maar ik klaag geen moment. Het is zó lekker om weer buiten te zijn. Stapje voor stapje gaat het beter."

Het is nog even de vraag wanneer Aissati weer voldoende hersteld is om een wedstrijd mee te maken. De middenvelder zelf wil zich ook niet aan een voorspelling wagen. "Dat heb ik al vaker gedaan en dat liep telkens weer uit op een teleurstelling. Ik wil nu eerst helemaal fit worden."

Terwijl zijn ploeggenoeten strijden om het kampioenschap van Nederland, moest Aissati de afgelopen maanden zijdelings toekijken. Lastig, maar desondanks voelt de creatieveling zich zeer betrokken bij het team. "Ze (zijn medespelers, red.) zijn een grote steun voor mij door steeds naar mijn revalidatie te vragen. Op mijn beurt probeer ik ook hen te steunen in de strijd om het kampioenschap. Er telt namelijk maar één ding: Ajax moet kampioen worden. Met of zonder Ismaïl Aissati."

Lees meer over:Ismail Aissati

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws