Scorende Heitinga redt punt voor Atlético Madrid

25-01-2009 21:26

Málaga - Atlético Madrid 1-1

Atlético Madrid komt in het kalenderjaar 2009 maar moeilijk uit de startblokken. De Madrilenen boekte ook tegen Málaga geen overwinning.

De thuisploeg opende na twintig minuten de score via Antonio Apono. De middenvelder zag zijn schot via Atlético Madrid-verdediger Paulo Assuncao binnen vallen.

Nog voor rust kwam Atlético Madrid op gelijke hoogte. John Heitinga schoot van dichtbij hard raak. Het doelpunt van de oud-Ajacied was de laatste treffer in het duel tussen de concurrenten, die geen winnaar kreeg.

Real Mallorca - Valencia 3-1

Valencia ging op bezoek bij Real Mallorca verrassend onderuit. Mallorca kwam via José Jurado sterk uit de startblokken. De spits schoot na acht minuten de openingstreffer tegen de touwen en was ook verantwoordelijk voor de derde treffer van de thuisploeg.

Via de strafschopstip had Luis Marti de voorsprong al verdubbeld. Verder dan een treffer van Vicente kwamen de bezoekers niet: 3-1.