Crisis Club Brugge duurt voort

25-01-2009 21:28

Die nederlaag betekende alweer de vierde verliespartij in de laatste vijf wedstrijden. Waar Club Brugge nog fris aan de wedstrijd begon, ging het na vier minuten alweer mis. Antolin Alcaraz ging verdedigend in de fout, waarna Mbaye Leye (foto) een uitstekende voorzet verstuurde naar Franck Berrier, die door de benen van Stijn Stijnen doel trof.

Ook na rust begon Club weer sterk en was het met name nieuwkomer Vadis Odjidja Ofoe die zich liet zien. Toch was het Zulte-Waregem dat opnieuw tot scoren kwam. Uit een prima uitgevoerde counter tekende Leye voor de 2-0. Een kwartier voor tijd kwam Club nog terug via een frommelgoal van Alcaraz, maar dat bleek niet voldoende. In de 81ste minuut besliste Ernest N'For de wedstrijd met een fraaie volley: 3-1.