Fred heeft geen trek in Palmeiras

Fred heeft geen trek in Palmeiras

Gepubliceerd: dinsdag 3 februari 2009 om 10:31di 03-02-2009 om 10:31

Lyon-voorzitter Jean-Michel Aulas hoopte Fred deze transferperiode van de hand te doen om nog wat geld te vangen voor de aanvaller. Tottenham Hotspur leek lange tijd de belangrijkste gegadigde om Fred in te lijven, maar dinsdagnacht stond de spits na het verstrijken van de transferdeadline nog steeds onder contract bij Lyon.

Nu de Europese transferperiode is gesloten rest Fred nog twee mogelijkheden om weg te komen bij Lyon. Het seizoen afmaken bij zijn huidige club en gebruik maken van een transfervrije status of tussentijds overstappen naar het geïnteresseerde Palmeiras. Hoewel Lyon-preses Aulas een 'interessant bod' ontving uit Brazilië, heeft Fred geen trek in de club uit Sao Paulo, weet L'Equipe. In Brazilië is de transfermarkt tot 8 april open.

Naast Tottenham en Palmeiras waren er deze transferperiode meer clubs in de markt voor Fred. Ook Stoke City en Fluminense toonden interesse, maar vingen bot bij de spits. Mogelijk komen zij deze zomer terug als de Braziliaan gratis mag vertrekken.

De 25-jarige Fred speelt sinds de zomer van 2005 voor Lyon en wist in 81 duels 34 keer te scoren. De negenvoudig Braziliaans international kwam in het verleden ook uit voor Cruzeiro en América.Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws