Villarreal, Atlético en Málaga haken aan bij top

08-02-2009 21:25

Villarreal - Numancia 2-1
Villarreal had het op eigen veld zwaar met Numancia. Giuseppe Rossi opende de score namens de thuisploeg, maar Carlos Aranda trok de stand nog voor de pauze gelijk. In een gelijkopgaande tweede helft trok uiteindelijk Villarreal aan het langste eind. Wederom Rossi was de schutter: 2-1.

Recreativo Huelva - Atlético Madrid 0-3 Atlético Madrid had weinig problemen met Recreativo Huelva. De laagvlieger uit de Primera Division keek al na drie minuten tegen een achterstand aan. Sergio Agüero schoot al vroeg in de wedstrijd raak. De bezoekers klaarden het karwei nog voor de pauze. Diego Forlan schoot na 27 minuten de tweede treffer tegen de touwen. Na 34 minuten zette hij ook de eindstand op het scorebord.

Málaga - Almería 3-2
Ook Málaga is aangehaakt bij de clubs die strijden om de derde plaats in Spanje. De thuisploeg had echter grote moeite met Almería, dat met een 0-2 voorsprong de rust opzocht. Na negentig minuten stapte Malaga echter alsnog als winnaar van het veld. Albert Luque, en twee maal Salva Ballesta maakten de treffers van Kalu Uche en Alvaro Negredo ongedaan.