Ajax-fans steunen Van Basten onvoorwaardelijk

Ajax-fans steunen Van Basten onvoorwaardelijk

Gepubliceerd: dinsdag 10 februari 2009 om 09:42di 10-02-2009 om 09:42

Van Basten hoeft niet te vrezen voor de druk van de supporters. "De fans staan onvoorwaardelijk achter Van Basten", zegt voorzitter van de Supporters Vereniging Ajax Daniël Dekker. "Het gesprek was vrij pittig, er kwam veel emotie bij kijken, maar daarom zaten we ook bij elkaar."

"Er is geen supporter die aan zijn kwaliteiten twijfelt", vervolgt Dekker in De Telegraaf. "Ook niet als we zondag van Feyenoord verliezen. We zijn boos over de resultaten en de inzet van de spelers. We hebben Marco gevraagd niet zelf de handdoek te gooien en de directie verzocht Marco te steunen. Hij wil hier minimaal vier jaar werken en dan moeten we niet na een half jaar al stoppen, omdat het even tegenzit. De club moet niet in oude fouten vervallen. Al die ontslagen hebben ons de afgelopen jaren niets verder geholpen."

De onvrede binnen de supporterskringen van Ajax nam dankzij de prestaties van de afgelopen weken toe. De Amsterdammers wisten slechts één punt uit vier duels te halen en zagen de aspiraties op de titel daarmee als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws