Gabri: We gaan van Feyenoord winnen

Gabri: "We gaan van Feyenoord winnen"

Gepubliceerd: dinsdag 10 februari 2009 om 14:49di 10-02-2009 om 14:49

"Zoals iedere klassieker is het een speciale wedstrijd", zegt Gabri op de clubsite. "We willen natuurlijk de supporters iets moois laten zien. Het maakt niet uit of je bovenaan of onderaan staat. Dat speelt geen rol. Bij een klassieker komen zoveel emoties en andere dingen los dan alleen de stand op de ranglijst. We moeten winnen en we gaan ook winnen."

Bij Feyenoord komt Gabri oud-ploeggenoot Giovanni van Bronckhorst tegen. "Hij is een vriend van me. Het is niet zo dat we iedere week bellen of met elkaar uit eten gaan. Maar we bellen elkaar af en toe om te horen hoe het gaat en we hebben ook een aantal keer een hapje gegeten. Giovanni is gewoon een heel fijne gozer. We gaan goed met elkaar om", aldus de Spanjaard over Van Bronckhorst, die momenteel nog geblesseerd is.

De dinsdag dertig jaar geworden Gabri heeft in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2011. Zijn wens om ooit nog naar Catalonië terug te keren bestaat nog steeds. "Maar als ik hier mijn loopbaan afsluit is het ook goed."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws