Bahia: Achtste plaats maximaal haalbare

Bahia: "Achtste plaats maximaal haalbare"

Gepubliceerd: donderdag 12 februari 2009 om 13:25do 12-02-2009 om 13:25

In de Amsterdam Arena mist Feyenoord Kevin Hofland en Norichio Nieveld, omdat beide spelers geschorst zijn. "Een gevoelig verlies. Ik ben benieuwd wie er naast mij komt te spelen", spreekt Bahia op de website van Ajax. "Ik zal de verdediging wellicht moeten organiseren, maar ik voel geen extra verantwoordelijkheid. Ik probeer medespelers altijd wel te coachen."

Ook in het vijfde jaar van Bahia bij de Stadionclub vallen de resultaten tegen. De wedstrijd van zondag staat daar los van. "Dit is een wedstrijd die losstaat van alle gebeurtenissen. De duels tussen Ajax en Feyenoord staan altijd bol van de strijd en de emotie."

Uit de laatste twee duels haalde Feyenoord vier punten. Volgens de verdediger zegt dat echter niet zoveel. "We hebben nu wel van Sparta gewonnen en tegen FC Groningen een gelijkspel behaald, maar dat is nog geen garantie dat het makkelijk gaat worden."

De 25-jarige centrumverdediger beseft wel dat Feyenoord punten moet blijven pakken, om te beginnen tegen Ajax. "We werken al de hele week naar Ajax toe. We moeten er alles aan doen om de achtste plek te halen, dat is nog het maximaal haalbare."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws