Babel wil in de spits spelen bij Liverpool

Babel wil in de spits spelen bij Liverpool

Gepubliceerd: vrijdag 20 februari 2009 om 10:11vr 20-02-2009 om 10:11

"Met het vertrek van Robbie naar Tottenham Hotspur zijn mijn kansen weer een klein beetje toegenomen", zo zegt de 22-jarige aanvaller in gesprek met Liverpool Echo. "Ik voel dat ik klaar ben voor meer speeltijd, dus hopelijk komt dat ook."

"Ik heb met de trainer gesproken en hij heeft me gezegd wat mijn rol kan zijn in de toekomst", zo vervolgt de international zijn verhaal. "Als het noodzakelijk is, speel ik als vleugelspeler, maar ik heb er geen geheim van gemaakt dat ik graag als spits ga spelen bij Liverpool."

Dat Fernando Torres eerste keus is, is ook voor Babel wel duidelijk. "Ik moet realistisch zijn. Ik weet dat Fernando de eerste keus is in de spits, daar is geen enkele twijfel over. Maar we spelen veel wedstrijden in een seizoen en ik wil graag bewijzen dat ik ook een spits ben."

Babel kijkt dan ook veel naar Torres, want de Spaans international kan hem veel leren. "Fernando is geweldig in het bewegen, terwijl ik daar nog veel kan leren, daarom kijk ik naar hem op de trainingen. Het schieten met mijn linkerbeen kan ook beter. Fernando is goed met allebei zijn voeten, dus ik kijk naar hoe hij zijn  lichaam houdt als hij de bal raakt."

"Ik moet mezelf wel blijven vertellen dat ik pas 22 ben. Dat is iets dat je makkelijk vergeet", zo sluit de voormalig Ajacied af.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws