Zenden raakt nog niet in paniek na nederlaag

Zenden raakt nog niet in paniek na nederlaag

20-02-2009 10:35

"Nou, ik denk dat we de wedstrijd gewoon goed gecontroleerd hebben. Twente komt er in de eerste helft twee keer uit en scoort een keer. Dan zie je toch dat ze wat vleugeltjes krijgen en komt er bij ons wat meer druk op te staan. Dan moet je kansen creëren en dat hebben we ook wel met mate gedaan, maar voor ons onder de maat", was de lezing van Zenden na afloop van het duel.

"Het is een vervelende situatie, ook omdat het niet uitverkocht was. Ik denk dat er de helft zat, maar we spelen nog voor de competitie en volgende week in Nederland. De komende dagen zal het een beetje hectisch zijn met het oog op de wedstrijd van zondag", zegt Zenden, die weet dat men bij Marseille snel in paniek raakt. "Wij niet, maar hier is het allemaal een beetje heet gebakerd."

"Twente heeft de beste kaarten in hand. Uit moet je proberen te scoren. Dat hebben ze gedaan en buiten dat hebben ze gewonnen. Twente zit in een betere situatie dan dat wij dat zitten", zo sluit de voormalig international af tegenover RTV Oost.