Schaken over TOP Oss: Van onderschatting is geen sprake

Schaken over TOP Oss: "Van onderschatting is geen sprake"

Gepubliceerd: vrijdag 20 februari 2009 om 10:47vr 20-02-2009 om 10:47

VVV-Venlo bezet ondanks de recente nederlaag tegen Cambuur Leeuwarden de eerste plaats in de Jupiler League met een voorsprong van tien punten op naaste concurrent RKC Waalwijk. De koploper ontmoet vrijdagavond de lijstaanvoerder in de strijd om de vijfde periodetitel.

Het verlies in eigen huis werkte niet lang na in Venlo. "Het heeft voor ons geen invloed op de komende wedstrijd want we hebben tegen Cambuur Leeuwarden gewoon goed gespeeld alleen zijn we vergeten de kansen af te maken. Dus het was eigenlijk een ongelukkige nederlaag en dat kan Cambuur wel beamen", aldus Schaken tegenover VoetbalPrimeur.

De tegenstander van VVV-Venlo boekte drie overwinningen op rij. "TOP Oss is bezig aan een goede serie dus we onderschatten ze niet. We zijn de ploeg waar iedere tegenstander graag punten tegen wil behalen. Ondanks dat ga ik uit van onze eigen kwaliteiten en we gaan vol voor de overwinning zoals altijd. Vooral in deze belangijke fase. TOP Oss is een stugge ploeg en ze staan niet voor niks bovenaan in de vijfde periode. Thuis hebben we een makkelijke zege behaald maar dat zegt natuurlijk niks. We zullen alles moeten geven om deze belangrijke punten te pakken."

Lees meer over:FC OssRuben Schaken

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws