'Kazan wil Champions League in met oud-Ajacied'

'Kazan wil Champions League in met oud-Ajacied'

Gepubliceerd: dinsdag 3 maart 2009 om 09:33di 03-03-2009 om 09:33

In januari werd door Everton een bod van Kazan op de middenvelder van de tafel geveegd. En ook nu lijkt manager David Moyes terughoudend tegenover een vertrek van de spelmaker te staan, meldt Sky Sports.

Met het verlies van sterkhouder Mikel Arteta (blessure) heeft Moyes op de 'nummer 10'-positie weinig opties over. Bovendien kan er niet direct een vervanger gekocht worden, omdat de transfermarkt in West-Europa al op 2 februari sloot.

Ook zaakwaarnemer Rob Moore verwacht dat zijn cliënt niet vertrekt. Toch zullen alle opties bekeken worden, ook een vertrek naar Rusland. "Ik zal het bespreken met Steven."

Kurban Berdiyev, coach van Kazan, noemt Pienaar nog altijd een interessante speler. "Pienaar is een goede speler, maar tussen interesse, een aanbod en het aantrekken van een speler zit veel verschil", zegt hij tegenover Sport.

Pienaar (26) is bezig aan zijn tweede seizoen in Liverpool. Daarvoor speelde hij één jaar voor Borussia Dortmund, vijf seizoenen voor Ajax en twee jaargangen voor Ajax Cape Town. In totaal speelde hij 188 duels (23 goals).

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws