Bos: Negende plaats is het doel

Bos: "Negende plaats is het doel"

06-03-2009 16:23

De Arnhemmers nemen momenteel de tiende plaats in in de Eredivisie. Het gat met de nummer negen, NEC, bedraagt zes punten. "We hebben nog een punt of zes nodig om helemaal veilig te zijn, maar het gat met de degradatieplaatsen is groter dan met de plekken voor de UEFA-cup-play-offs", zegt Bos in gesprek met Omroep Gelderland. "En toen ik begon was het doel al om steeds een plekje hoger te komen, dus is de negende plaats nu ook ons doel. Maar dan zullen we moeten blijven winnen."

Voor het duel met de Volendammers, nummer laatst in de Eredivisie, moet Bos noodgedwongen schuiven in zijn basiself. De geschorste Sébastien Sansoni wordt tegen de Wijdbroeken vervangen door Rogier Molhoek. Door de afwezigheid van de geblesseerde reservedoelman Ronald Graafland, hij staat drie weken buitenspel met een meniscusblessure, neemt de jonge Elroy Room plaats op de reservebank.

Tevens kans Bos zondag niet beschikken over Nicky Kuiper en Genaro Snijders. Zij kampen respectievelijk met een enkelblessure en een hamstringkwetsuur.

Vermoedelijke opstelling Vitesse:
Velthuizen; Verhaegh, Sprockel, Drost, Van der Struijk; Claudemir, Molhoek, Hofs, Stevanovic; Kolk/Van Wolfswinkel, Nilsson.