Didulica ziet pech van 'fenomeen' Romero als geluk

Didulica ziet pech van 'fenomeen' Romero als geluk

Gepubliceerd: zaterdag 7 maart 2009 om 11:04za 07-03-2009 om 11:04

"Ik voel mee met die jongen. Jammer, dat hij het seizoen niet af kan maken. Maar de pech voor de één is het geluk voor de ander", zo zegt Didulica tegenover De Telegraaf. Hij weet dat hij er nu de rest van het seizoen moet staan. "Ik ben er klaar voor."

De tijdelijke eerste goalie van AZ wil nu zo snel mogelijk de landstitel behalen. "Vanaf het moment dat ik het hoorde, heb ik niet te veel vragen gesteld, maar ben ik me meteen gaan focussen op NEC. We willen zo snel mogelijk naar het kampioenschap toe en daarom zijn de komende duels belangrijk om de punten zeker te stellen."

Over de pech van Romero kan Didulica meepraten. "Je moet geduld tonen tot je moment komt. Anderhalf jaar is heel lang. Een week duurt ook lang, in die zin dat er altijd wat kan gebeuren. Sterker, het kan in een moment helemaal omslaan. ?Overnight?, wat je in dit geval zelfs letterlijk kunt nemen, is het perspectief voor mij veranderd. Maar we hebben hier een heel goed systeem. Iedereen weet wat hij moet doen, die organisatie is een deel van ons succes."

Dat Romero echter sterk terug zal komen is voor Didulica een zekerheidje. "Iedereen weet wat een grote keeper hij wordt. In Argentinië en in Nederland. De rest van de wereld komt er ook wel achter. Hij is een fenomeen in wording, maar heeft ook zijn emoties. Iedereen reageert het anders af. Bij ons zijn er ook sommigen die in verschillende talen lopen te vloeken."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws