'Opa' Van Dijk wil nog niet aan stoppen denken

'Opa' Van Dijk wil nog niet aan stoppen denken

Gepubliceerd: dinsdag 10 maart 2009 om 14:36di 10-03-2009 om 14:36

"Ik had ergens in de tweede helft pas in de gaten dat ze het over mij hadden", zei de veertigjarige Van Dijk tegenover het Algemeen Dagblad. De ervaren goalie heeft na het duel in Breda, waar hij de vervanger was van Henk Timmer, de smaak te pakken. "Het was heerlijk om weer eens te spelen. Als je dan ook nog wint, is het helemaal geweldig. Dat smaakt naar meer."

Van Dijk doelde daarmee niet alleen op het huidige seizoen. De keeper wil nog wel een jaar doorgaan, hoewel hij weet dat het duel in NAC ook zijn laatste geweest kan zijn. "Natuurlijk schiet wel even door je hoofd dat NAC-uit je laatste wedstrijd kan zijn. Het is nu maart en in juli loopt mijn contract af, dus weet je het nooit. Maar ik heb het idee dat ik nog een jaar doorkan. Waarom niet? Stoppen kan altijd nog wel."

Het liefst blijft Van Dijk actief bij Feyenoord, waar hij nog wel even als tweede keeper aan wil blijven. "Het ligt er natuurlijk aan wat Feyenoord wil, maar ik ben er wel voor in. Nee, daar heb ik nog niet over gesproken met de clubleiding. Ik denk niet dat de prioriteiten van Mario Been en Leo Beenhakker bij een tweede keeper liggen. Ze zullen eerst kijken hoe ze de rest van het team kunnen opbouwen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws