Lokhoff verwacht een heet avondje in Dordt

Lokhoff verwacht een heet avondje in Dordt

13-03-2009 10:57

"Het treffen met FC Dordrecht is, zoals ik heb begrepen, altijd een wedstrijd die leeft", zegt Lokhoff op de website van de Kralingers. "Als trainer van NAC heb ik eens FC Dordrecht - Excelsior bezocht en dat was toen een heel leuke wedstrijd. Voor de spelers zijn dit mooie wedstrijden en daarom reken ik erop dat we gemotiveerd aan de aftrap staan."

Voor Lokhoff maakt de tegenstander echter niet veel uit, het gaat hem vrijdag alleen om de drie punten. "We kunnen een heet avondje verwachten en daar moeten we ons op instellen. Ons doel is nog steeds om bij de eerste vijf te eindigen en dan het liefst tweede in plaats van vijfde. Uiteindelijk kan ons dat een ronde schelen in de Jupiler Play-offs. Dat zijn toch minimaal twee wedstrijden en dat lijkt me genoeg om voor te willen voetballen."

Na de nederlaag tegen TOP Oss gaf Lokhoff op de maandag en dinsdag alleen looptraining. Woensdag en donderdag werd er 'gewoon' getraind. "Ik wil het geen straftraining noemen. Maar ik hoop wel dat de spelers beseffen dat we morgen niet weer zo voor de dag moeten komen. Ik zal de ploeg ook op een aantal plaatsen wijzigen, al wil ik daar nu nog niets over zeggen."

Zeker is in ieder geval wel dat Erwin Mulder vervangen wordt door Arjan van Dijk. De 22-jarige goalie krijgt een kans omdat de Feyenoord-huurling twee duels geschorst is. Mathijs Benard, Michel van Guldener en Iwan Redan ontbreken door blessures, daar staat tegenover dat Eldridge Rojer voor het eerst sinds lange tijd weer deel uitmaakt van de selectie.