Kruys teleurgesteld over afwijzing Booy

Kruys teleurgesteld over afwijzing Booy

Gepubliceerd: maandag 16 maart 2009 om 23:41ma 16-03-2009 om 23:41

Booy, op dit moment nog coach van Sparta Rotterdam, ziet het niet zitten in Kruys. Hij haalt liever Luc Nijholt naar de Domstad. "Foeke Booy en Nol de Ruiter zagen het niet in me zitten en hebben dat ook kenbaar gemaakt aan Frans van Seumeren, de eigenaar van FC Utrecht", aldus de coach van Dordt in AD/Sportwereld.

Kruys werd enkele weken geleden benaderd door Du Chatinier. "FC Utrecht is voor mij dus eigenlijk alweer een gepasseerd station. Enkele weken geleden heeft Ton du Chatinier mij benaderd of ik volgend seizoen zijn assistent wilde worden. Natuurlijk voelde ik me op dat moment gestreeld. Zonder FC Dordrecht tekort te doen, maar ik heb een voorliefde voor FC Utrecht. Als ik dan aan die club gelinkt word, dan is dat natuurlijk prachtig."

FC Dordrecht was op de hoogte van de interesse. "Ik heb op dat moment ook voorzitter Ad Heijsman en technisch manager Marco Boogers van FC Dordrecht ingelicht over de interesse van de zijde van FC Utrecht. Verder heb ik het op dat moment voor me gehouden. Ik moest afwachten of het plan ook binnen Utrecht breed gedragen zou worden."

Kruys, die ook wordt genoemd in verband met de vacature van hoofdtrainer van FC Den Bosch, vindt het jammer dat er voor hem geen avontuur in Utrecht meer inzit. "Natuurlijk ben ik over de gang van zaken best wel teleurgesteld. Ik heb het bij FC Dordrecht prima naar mijn zin en ook nog een doorlopend contract, maar dit was wel een mooie kans."

Lees meer over:FC Utrecht

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws