'Adriaanse bovenaan lijstje PSV'

'Adriaanse bovenaan lijstje PSV'

17-03-2009 09:09

Ook de voorganger van Schuitema, Jan Timmer, heeft een hand in de aanbeveling van Adriaanse. Volgens het Eindhovens Dagblad voeren Schuitema en Timmer nog vaak contact over het beleid bij PSV.

Adriaanse is de nieuwe prioriteit geworden omdat men het wachten op de beschikbaarheid van Schalke 04-trainer Fred Rutten beu is. Rutten is ten eerste niet 'echt gretig' om bij PSV aan de slag te gaan en heeft ten tweede nog een contract tot medio 2010 bij de Duitsers en zal zelf niet opstappen.

Adriaanse, oud-trainer van onder meer AZ en Ajax, solliciteerde eerder al naar de vrijgekomen baan bij PSV. De 61-jarige coach wordt geprezen om zijn discipline en zijn aanvallende speelstijl. Na enkele jaren in het buitenland wil hij bovendien graag weer in de Nederlandse top werken. Zijn contract in Salzburg loopt na dit seizoen af, en hij heeft nog altijd niet bijgetekend.

Over Adriaanse bestaan echter ook twijfels binnen de organisatie van de Eindhovenaren. Dit omdat hij de laatste tijd telkens met tumult vertrekt bij zijn werkgever.