Gerets hoopt euforie bij Olympique te temperen

Gerets hoopt euforie bij Olympique te temperen

Gepubliceerd: dinsdag 17 maart 2009 om 20:11di 17-03-2009 om 20:11

"De euforie is groot. Daarom is het misschien maar goed dat we niet eerst naar Marseille maar meteen richting Amsterdam zijn gevlogen", zei de voormalig PSV-trainer tegenover het ANP.

Gerets heeft met de van een schorsing teruggekeerde Ronald Zubar in de selectie de beschikking over zijn voltallige selectie. Hij kijkt dan ook met vertrouwen naar het duel van woensdag, hoewel hij niet al te positief wil zijn. "We hebben een goede uitgangspositie. Maar helaas presteren we ook nog wel eens wisselvallig. Het gaat er nu om dat we twee keer binnen drie dagen goed voetballen."

De Belgische oefenmeester wees met opzet nog eens naar het UEFA Cup-toernooi van vorig seizoen. Marseille versloeg Zenit St. Petersburg in Frankrijk met 3-1. "Maar daar verloren we met 2-0 en uiteindelijk won Zenit de UEFA Cup." Dit seizoen gebeurde het omgekeerde tegen PSV. In Eindhoven verloor L'OM met 2-0, maar in eigen huis versloeg het de Brabantse club met 3-0.

Het is nog onduidelijk of Boudewijn Zenden in Amsterdam mag beginnen aan het duel. De linkspoot was dit weekend belangrijk tegen PSG met een doelpunt en een assist, maar is toch niet zeker van een plaats bij de eerste elf.

Lees meer over:Olympique Marseille

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws