Atlético laat Forlán voor geen goud gaan

Atlético laat Forlán voor geen goud gaan

25-03-2009 15:01

The Citizens worden al geruime tijd in verband gebracht met de Uruguayaanse aanvaller van de Spaanse club. De hoofdstedelingen zijn echter niet van plan de spits van de hand te doen, zeker ook omdat er rondom de persoon van een andere aanvaller in Madrileense dienst, Sergio Agüero, ook de nodige onzerkerheid bestaat.

City heeft reeds kenbaar gemaakt dat de club bereid is om flink te spenderen komende zomer. In navolging van Robinho, hij trok afgelopen zomer naar Manchester, zouden dit jaar meerdere sterren de stap naar het City of Manchester Stadium moeten maken.

Volgens Cerezo ziet Forlán een overstap naar Engeland echter niet zitten. "Ik denk niet dat Diego openstaat voor Manchester City. Zeker niet als je ziet hoe Robinho het daar doet", zegt de preses. "Er zijn weliswaar geruchten, maar belangrijker is dat wij nog niet officieel benaderd zijn."

Mocht Forlán toch kiezen voor een terugkeer naar Manchester, begint hij aan zijn tweede periode in de Engelse stad. Eerder verdedigde hij, zonder succes, tussen 2002 en 2004 de clubkleuren van Manchester United.