PSV doet vergeefse poging bij talent Krishna

PSV doet vergeefse poging bij talent Krishna

30-03-2009 11:47

Rex Dawkins, voorzitter van het Nieuw-Zeelandse Waitakere en tevens zaakwaarnemer van Krishna, wil de aanvaller rustig brengen. "Ik ben erg tevreden dat we voor het einde van het seizoen enige duidelijkheid hebben over waar Roy volgend seizoen speelt", zei hij tegenover The New Zeeland Herald.

De stap naar PSV komt echter te vroeg voor de achtvoudig international (vier goals). "Hij heeft de tijd", zegt Dawkins. "Daar is geen twijfel over mogelijk. We hebben wat gehoord van PSV, maar het heeft geen nut hem al in het diepe te gooien. De volgende stap zal naar de A-league zijn."

Krishna, die ook nog in de belangstelling staat van North Queensland Fury, blijft zelf rustig onder de aandacht die hij nu krijgt als beste speler in Nieuw-Zeeland. Dat hij niet naar PSV mag is volgens hem ook niet verkeerd. "Het is goed voor me, want dan ben ik straks meer ervaren en professioneel. Het zou wel een droom voor me zijn die uitkwam als ik in Europa zou spelen. Ik wil voetballen voor een groot publiek."