Van Marwijk herhaalt: Sneijder deed niets verkeerds

Van Marwijk herhaalt: "Sneijder deed niets verkeerds"

31-03-2009 18:58

Maandag gaf Sneijder uitgebreid tekst en uitleg over zijn snelle vertrek uit de Arena van zaterdagavond. Daarmee streek de middenvelder - ook naar buiten toe - alle plooien glad. Van Marwijk, die zaterdag al koeltjes reageerde toen hem naar zijn mening over de reactie van Sneijder gevraagd werd, vindt nog altijd niet dat de Utrechter verkeerd handelde.

Van Marwijk: "Ik vind dat Sneijder niets verkeerds heeft gedaan na de wedstrijd van zaterdag tegen de Schotten. Ik had als speler misschien wel hetzelfde gereageerd. Nogmaals, er zijn geen problemen. Als die er wel zijn, hoort iedereen dat meteen."

De kans is dan ook groot dat Sneijder komende woensdag tegen Macedonië wel weer als basisspeler mag aantreden. Door de afwezigheid van Robin van Persie, hij kampt met een liesblessure, doet zich een vacature aan achter de spitsen. Arjen Robben is op tijd hersteld voor het treffen in de Amsterdam Arena, hij zal hoogstwaarschijnlijk weer vanaf de linkerflank starten.

Vermoedelijke opstelling Oranje:
Stekelenburg; Van der Wiel, Ooijer, Mathijsen en van Bronckhorst; Van Bommel en De Jong; Kuijt, Sneijder en Robben; Huntelaar.