Feyenoord moet El Ahmadi weken missen

Feyenoord moet El Ahmadi weken missen

Gepubliceerd: donderdag 2 april 2009 om 17:32do 02-04-2009 om 17:32

Onderzoek in het ziekenhuis wees donderdag uit dat El Ahmadi niets heeft gebroken, wel zit er een scheur in één van zijn enkelbanden. Dit betekent dat de middenvelder waarschijnlijk zo'n drie weken uit de roulatie is. Hij mist hierdoor sowieso de duels met FC Volendam en Heracles Almelo.

"Ik ben allereerst blij dat die enkelband niet helemaal afgescheurd is. Als je die tackle zag, dan weet je dat het allemaal véél slechter af had kunnen lopen. Het was echt een doodschop, dus wat dat betreft is het een opluchting dat er geen grotere schade is", zegt El Ahmadi.

"Anderzijds is het natuurlijk rot dat ik in deze cruciale fase duels ga missen. Zowel persoonlijk als met de ploeg hadden we een stijgende lijn te pakken. Maar ik heb er veel vertrouwen in dat de ploeg op de ingeslagen weg doorgaat en dat we blijven winnen."

Of El Ahmadi op tijd hersteld is voor het treffen met zijn oud-werkgever FC Twente is nog de vraag. Zelf hoopt hij er het beste van. "Ja, het is wel jammer dat het heel lastig wordt om de wedstrijd tegen FC Twente nog te halen, dat is voor mij natuurlijk een heel bijzonder duel. Ik houd een kleine hoop, maar het allerbelangrijkst is dat mijn enkel eerst goed geneest."

Lees meer over:Karim El Ahmadi

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws