Bruce spuwt gal over onprofessionele Zaki

Bruce spuwt gal over onprofessionele Zaki

Gepubliceerd: vrijdag 3 april 2009 om 10:35vr 03-04-2009 om 10:35

Zaki keerde pas dinsdag terug op de training van Wigan, 36 uur na de interland tegen Zambia. Zijn ploeg- en landgenoot Mido lukte het wel om op de afgesproken tijd in Engeland te zijn.

Manager Steve Bruce lijkt het nu gehad te hebben met de spits. "Ik ben aan het eind van mijn geduld", zegt Bruce op de website van The Latics. Voor Zaki is het al de vierde keer dit seizoen dat hij niet op tijd is en Bruce kondigt dan ook een fikse boete aan.

"De vorige keer heeft hij een boete gehad, die meer bedraagt dan de gemiddelde Brit aan jaarsalaris ontvangt", spreekt Bruce. "Hij zal nu opnieuw een zware boete krijgen. Het is al de vierde keer en ik heb hem al de maximum straf gegeven, maar het lijkt niet te helpen."

Bruce is niet mild in zijn uitspraken en zoekt bewust de publiciteit. "Ik vind dat het maar eens gezegd moet worden, wat een nachtmerrie het is om met deze man samen te werken. In mijn hele carrière ben ik niet zo'n onprofessioneel iemand tegengekomen."

"Hij heeft totaal geen respect voor de club, die hem een erg goed loon betaalt, en voor de fans, die zijn naam zingen op de tribune", gaat Bruce nog even door. "Het is tijd dat zij de waarheid over hem te weten komen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws