Advocaat heeft drinkebroer Ferguson niet nodig

Advocaat heeft drinkebroer Ferguson niet nodig

Gepubliceerd: dinsdag 7 april 2009 om 14:56di 07-04-2009 om 14:56

Advocaat, die in zijn periode als hoofdtrainer van Glasgow Rangers Ferguson tot aanvoerder van zijn elftal benoemde, laat in The Daily Record echter weten dat een transfer van de middenvelder naar Rusland absoluut niet aan de orde is. "Als ik een speler voor de positie van Barry nodig had, was hij eerste keus. Maar ik heb voldoende opties voor die postitie."

"Ik was duidelijk in mijn antwoord op de vraag of ik Barry zou willen aantrekken wanneer hij komende zomer Rangers verlaat", zegt Advocaat. Ondanks de ontkenning van de oefenmeester lijkt de kans klein dat de geruchten rondom een mogelijke nieuwe samenwerking in de doofpot verdwijnen.

Advocaat ziet door het vertrek van Anatoliy Tymoschuk deze zomer naar Bayern München een vacature ontstaan die Ferguson op het lijf geschreven is. Daarbij komt ook nog eens het feit dat de rol van de Schotse middenvelder in zijn vaderland lijkt te zijn uitgespeeld.

Na een avondje doorhalen in een bar na het WK-kwalificatieduel met Nederland, werden Ferguson en zijn ploeggenoot Allan McGregor voor het leven geschorst als international van de nationale ploeg van het land. Ook de Rangers besloten het tweetal een forse straf op te leggen.

Lees meer over:Barry Ferguson

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws