Ambitieuze Jol is nog niet klaar in Engeland

Ambitieuze Jol is nog niet klaar in Engeland

Gepubliceerd: woensdag 8 april 2009 om 22:17wo 08-04-2009 om 22:17

Voorlopig is Jol nog niet klaar bij HSV, zegt hij in de aanloop naar het UEFA Cup-duel met Manchester City tegen Sky Sports. "Ik wil hier een goede club neerzetten", zegt de Haagse trainer. "Ik blijf hier zeker nog een seizoen of twee.

Daarna ziet Jol een terugkeer naar Engeland wel zitten. "Ik heb mijn huis daar gewoon aangehouden", zegt de tacticus. "Als er een mooie club langskomt waar mogelijkheden en ambities zijn is dat zeker een optie voor me."

Jol werd in 2007 weggestuurd bij Tottenham Hotspur en vervangen door de inmiddels ook ontslagen Juande Ramos. De trainer is echter trots op zijn prestaties voor The Spurs: "Het is een wonder dat we twee keer vijfde zijn geworden."

De oefenmeester wijt zijn ontslag aan de overambitieuze voorzitter Daniel Levy. "Hij wil de Champions League in", zegt Jol. Jol vreest dan ook voor de toekomst van Harry Redknapp, die nu aan het roer staat in Londen. "Alleen als hij de tijd krijgt kan hij wat moois neerzetten. Hij heeft goede spelers, maar die had ik ook. Geduld is het sleutelwoord."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws