Hughes wil niet aan uitschakeling denken

Hughes wil niet aan uitschakeling denken

Gepubliceerd: vrijdag 10 april 2009 om 02:48vr 10-04-2009 om 02:48

"Het zal moeilijk worden om op te krabbelen, maar we zijn absoluut nog niet uitgeschakeld", toont Hughes zich strijdbaar. "We hebben al heel vaak aangetoond in eigen huis makkelijk en veel doelpunten te scoren. We hebben spelers in huis die het Hamburger SV nog behoorlijk lastig kunnen maken, zoals we ook vanavond (donderdag, red.) regelmatig hebben laten zien."

City kende in Duitsland een droomstart. Nog voordat de eerste speelminuut verstreken was vonden de Engelsen het net via Stephen Ireland. Tien minuten later trok HSV de stand echter alweer gelijk toen Joris Mathijsen met zijn hoofd voor de 1-1 zorgde. Vervolgens liep HSV vrij eenvoudig over The Citizens heen, die doelman Shay Given dankbaar mochten zijn dat het slechts bij 3-1 bleef.

"Shay is een geweldige keeper. Hij staat er altijd en maakt met regelmaat cruciale reddingen. Wanneer je het op moet nemen tegen een goede ploeg als HSV, die ook nog eens voor eigen publiek speelt, weet je dat ze kansen zullen krijgen", gaat Hughes verder. "We zijn nog lang niet verslagen. Volgende week zullen we alles op alles zetten om ons te plaatsen voor de halve finale. Dat moeten we."

Naast de nederlaag kreeg Hughes donderdagavond nog meer slecht nieuws te slikken. Drie van zijn spelers kampten na afloop van het duel met fysieke ongemakken. Benjani Mwaruwari verrekte zijn dijspier, Craig Bellamy kampt met een knieblessure en Shaun Wright-Phillips moest zich laten vervangen met een enkelkwetsuur.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws