Du Chatinier: Het draait voorin niet meer

Du Chatinier: "Het draait voorin niet meer"

Gepubliceerd: dinsdag 14 april 2009 om 00:07di 14-04-2009 om 00:07

Waarom de spelers van FC Utrecht ineens niet meer scoren weet Du Chatinier ook niet. "Dat is vreemd en het is ook lastig om de vinger op de zere plek te leggen. Maar aan de andere kant, wat schiet ik ermee op als ik hiervan wakker lig?"

"Vorige week tegen FC Groningen (1-0 nederlaag, red.) creëerden we genoeg, maar de bal wilde er gewoon niet in. Bij PSV was het minder, maar dat vind ik geen schande. Alleen wordt er nu een hele heisa van gemaakt doordat we al een paar weken op rij droogstaan. Ons middenveld en de verdediging functioneren werkelijk uitstekend. Wat mij betreft heeft het vooral met geluk te maken. Dat ontbreekt er bij ons aan", analyseert de oefenmeester.

Cedric van der Gun maakte tegen Willem II de laatste treffer van FC Utrecht. Momenteel is de aanvaller echter geblesseerd. "En daar word ik dezer dagen regelmatig aan herinnerd", zegt Van der Gun, die al negen keer scoorde deze jaargang. "Maar waar het aan ligt, dat kan ik ook niet zomaar even zeggen. Net als dat ik nu niet vind dat we over een crisis kunnen spreken, vond ik het in januari en februari niet zo goed als iedereen zei en schreef. Vergis je niet, toen speelden we tegen clubs als De Graafschap en ADO Den Haag. Dat maakt wel een verschil."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws