Atteveld per direct hoofdtrainer ADO Den Haag

Atteveld per direct hoofdtrainer ADO Den Haag

Gepubliceerd: vrijdag 17 april 2009 om 12:04vr 17-04-2009 om 12:04

Atteveld (42) zit sinds oktober van het vorige jaar zonder club. Toen werd hij door Roda JC uit zijn functie als hoofdtrainer ontheven. Met zijn aanstelling bij ADO Den Haag keert Atteveld terug op bekend terrein. Als speler verdedigde hij tussen 1999 en 2002 de clubkleuren van de eredivisionist.

"Ik ben blij met deze kans", zegt Atteveld op de officiële site van de club. "Aan mijn periode als speler bij ADO Den Haag bewaar ik goede herinneringen. Ik weet wat het Haagse publiek van het team verwacht. Ik wil dan ook niets liever dan slagen als trainer van ADO Den Haag."

Met de komst van Atteveld gaat een wens van Wetzel in vervulling. De huidige hoofdtrainer gaf eerder al te kennen dat hij onmogelijk beide functies kon combineren bij ADO Den Haag. Atteveld tekent in Den Haag een contract dat hem tot 2011 aan de club verbindt.

De oud-prof maakt deze week zijn entree op het trainingsveld bij de club. Tegen Willem II zal hij voor het eerst plaatsnemen op de bank van ADO Den Haag.

"Raymond Atteveld is een jonge, karaktervolle trainer, die enthousiast is om bij ons te beginnen. Als oud-speler en jeugdtrainer kent hij de club van haver tot gort. Ik ben ervan overtuigd dat hij erin slaagt om ADO Den Haag verder vooruit te helpen", licht Wetzel toe.

"We hebben ervoor gekozen om hem niet pas met ingang van het volgende seizoen, maar al per direct voor de groep te zetten. In de resterende vier competitiewedstrijden kunnen de spelers zo aan hun nieuwe trainer bewijzen dat ze eredivisiewaardig zijn."

Lees meer over:ADO Den Haag

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws